Hoe meld je kampioenen aan, hoe nomineer je vrijwilligers?

CRITERIA VOOR AANMELDEN KAMPIOENEN

 

Zoals elk jaar worden alle kampioenen gehuldigd!

Verenigingen in Meierijstad kunnen een kampioen of kampioensteam aanmelden, zowel voor de jeugd als de volwassenen. Daarnaast zal de werkgroep Sport Awards Meierijstad ook zelf het overzicht aanvullen om compleet te zijn.

Sportkampioenen Volwassenen

  • Team sportersHet teamlid is lid bij een in Meierijstad gevestigde vereniging, en/of teamlid is woonachtig in Meierijstad. Het team wist in het sportjaar 2022  beslag te leggen op een podiumplaats ( 1ste 2de 3de plaats) op  Olympisch, Wereld, Europees niveau. Nationaal niveau alleen 1ste  plaats.
  • Verenigingen moeten in 2022 aangesloten zijn bij NOC-NSF
  • Individuele sporters die in het sportjaar 2022 beslag wisten te leggen op een podiumplaats ( 1ste 2de 3de plaats) op Olympisch, Wereld, Europees niveau. Nationaal niveau alleen de 1ste plaats. Verenigingen moeten in 2022 aangesloten zijn bij NOC-NSF

 

Sportkampioenen Jeugd

  • Team sporters Het teamlid is lid bij een in Meierijstad gevestigde vereniging, en/of teamlid is woonachtig in Meierijstad. Het team wist in het sportjaar 2022  beslag te leggen op een podiumplaats ( 1ste 2de 3de plaats) op  Olympisch, Wereld, Europees en/of Nationaal niveau. + 1ste plaats op Provinciaal niveau.
  • Verenigingen moeten in 2022 aangesloten zijn bij NOC-NSF

 

  • Individuele sporters individuele sporters die in het sportjaar 2022 beslag wisten te leggen op een podiumplaats ( 1ste 2de 3de plaats) op Olympisch, Wereld, Europees en/of Nationaal niveau. + 1ste plaats op Provinciaal niveau. En lid is bij Meierijstad gevestigde vereniging, en/of is woonachtig is in Meierijstad.
  • Verenigingen moeten in 2022 aangesloten zijn bij NOC-NSF

*/ Regionaal = provincie Noord-Brabant, en 4 hoofdregio’s te weten
Noordoost-Brabant, Zuidoost-Brabant, Hart van Brabant en West-Brabant

 

Let op: Er kunnen uitzondering voorkomen, het is lastig om die nu al te beschrijven. De werkgroep zal die apart beoordelen.

 

 

CRITERIA VOOR NOMINEREN SPORTVRIJWILLIGERS

 

Ook dit jaar worden alleen Sportvrijwilligers genomineerd, en geen andere categorieën.

Iedere vereniging in Meierijstad kan een sportvrijwilliger nomineren voor een Sport Award 2022, zowel voor de jeugd als de volwassenen.

  • De vrijwilliger is woonachtig in de gemeente Meierijstad, of lid van een sportvereniging in de gemeente Meierijstad.
  • De vrijwilliger verricht onbetaald vrijwilligerswerk binnen een sportvereniging (een onkosten vergoeding zoals reiskosten mag wel).

 

Let op: Het nomineren is dit jaar gesloten op 14 februari!

 

Om te stemmen op de publieksprijzen voor de sportvrijwilligers <klik hier>

Sportraad Meierijstad

Lavendellaar 7
5467 BG Veghel

[email protected]
06 51 54 81 95

© Sportraad Meierijstad - 2018